Jag ska inte vara med på skolavslutningen.

Rubriken talar ! På onsdag den veckan vi har skolavslutning åker jag till pappa och på fredag åker jag, pappa och min syster till Frankrike, till mina kusiner. Skolavslutningen är alltså på fredag så jag slipper! ;) Kul men ändå inte. Aja nu ska jag fixa oboy sen tvätta bort mitt smink o allt. hehe.

Intressant inlägg, ja vet.

Livet är på topp

Andreas, David, Elisabeth har kommit hit för att vi ska grilla ikväll, såå kul. Livet leket, allt är på topp jag ser fram emot skolavslutningen/sommarlovet och frankrike. Nu är det sommar! Jag tror att jag ska ska börja gå med shorts till skolan :)

Nu ska jag gå ut.

Torsdag, näst sista dagen i skolveckan

Plus att det är studiedag imorrn, sköönt!♥ Igår ringde pappa till mig och berättade att resan till Frankrike är bokad och han sa även att min syster ska följa med, kul. Nu har det blivit mer en tradition att åka till frankrike varje sommar till kusinerna och inte att åka dit typ varannan sommar för skojskull?! ;). Just nu sitter jag och äter (dricker) min frukost och efter det ska jag sminka mig och lite så. Jag vet inte varför men jag ser fram emot denna dag fast det är en tråkigaste dagen i hela veckan. Haha.

Återkommer senare igen !♥


Björnön

Vilken underbar dag. Jag vaknade runt halv åtta, jag kollade på tv åt frukost och klädde på mig.  Sen gick jag ut och solade tills nu 11:40. Det är verkligen sommar väder ute, älskar det!♥ Min syster kommer snart och hämtar mig för jag ska följa med henne o hennes barn till björnön. Gud vad kul! :) så jag ska snart byta om.

Vad ska ni göra idag, läsare?

Vem har sagt att livet alltid är lätt.

Idag har jag känt mig väldigt onyttig. Jag har ätit, glass, godis kakor och jag SKÄMS. Och jag är inte tjock som man

kanske kan tro? ;) Nej men börjar själv inse att jag måste sluta äta godis såå ofta. Intresseklubben antecknar.

Jag skulle inte prata om det nu haha :)

Pappa ringde faktiskt och berättade att han ska kolla på biljetter till frankrike i sommar och åka till mina kusiner/faster.

Det har nu mera blivit en tradition att helgen efter skolavslutningen åker vi till frankrike till mina kusiner och stannar där en vecka. Liksom en på början av sommar lovet! ;)

Nu känner jag mig riktigt trött och jag ska gå och sätta på mig pyjamas och kolla på tv.


Later sötisar♥

Det känns som det är en Lördag.

Är det bara jag som tycker att det känns som en Lördag idag? Det är lite förvirrande men det får funka ändå :).

Idag så har jag inte gjort så mycket! Jag skulle egentligen åka ner på stan med mamma men det blir imorgon. Hon ska hämta ut något och jag ska kolla hur mycket det kostar att ta hål i öronen (igen tredje gången). Jag har iallafall bakat småkakor idag... det vart inte så bra, dom vart lite torra men det fungerar! :) Jag ska väll kolla på en film senare och bara slappa av att det är lördag.. eller jag menade fredag! ;) haha.

Hare bra underbara läsare!♥

Tillbaka

Nu ska jag ta tag i bloggningen igen... jag känner att jag har bloggat alldeles för lite. Imorgon så är vi lediga, vi är lediga på fredag också! ;) Aja det var det jag ville meddela så ni vet. Mer bloggning kommer imorrn !

Puss o Hejj Leverpastejj.

Hos mamma nu

Igår var jag med Sabrina och det var kul. Orkar inte berätta allt men vid drog ner till karlsäng och träffade Linnea, Björn, Victor och snacka osv. Men innan vi träffade som så gjorde vi andra saker! ;) Jag kom hem vid åtta och satt uppe till halv 1 och kolla på tv. Jag vaknade kl 10 så jag är super trött nu.

Jag bloggar mer imorrn när jag har mer saker att säga! :)

Film

Nu ska jag kolla på en film, freaky friday bara för att jag har en tråkig fredagskväll. Imorgon så ska jag till pappa och sova där till söndag. Imorgon så ska jag träffa Sabrina också, skojsigt♥

Men nu ska kolla på filmen, puss ;)

Frågestunden är för ERAN skull.

Självklart är frågestunden för eran skull, liksom en chans för er att kunna fråga vad ni vill om mig/familj el kompisar. Men eftersom ingen har kommenterat så avslutar jag frågestunden, just so you know.  Jag har inget mer att säga nu så puss på  er !;)

Frågestund!

jag mår inge vidare just nu och jag känner att det kanske inte är så roligt att läsa om mitt gnällande att allt är jobbigt osv.

Så nu kör jag på en FRÅGESTUND! Passa på att fråga allt som kommer upp i skallen jag kommer svara vad den är och på EXAKT allt! Vi får se om jag svarar i videoinlägg eller inte.. ;)


Ha det TOPPEN tills vi hörs igen<3

Gjort om designen,

Tycks?..;) Ni som inte ser den uppdatera sidan eller klicka på F5. Om ni undrar vrf mitt högra öga på headern är ljusare än det andra är det för att min kajal försvann lite :)

Hemma från stan.

Var på stan med familjen idag och det var riktigt trevligt. Jag fick med mig, ett nytt läppglans, en vit skiitsnygg klocka och en tidning. Inte mycket men jag vart ändå nöjd och nu är jag pank. Aja om ni undrar vrf min blogg ser knasig ut är för att jag fixar desginen osv. Till kvällsmat blir det pastasallad, gott.

Hörs babes!

ni får ingen header än

Hittar inga bra bilder på min dator så jag ska ladda över bilder från kameran till datorn och fixa en header inom kort. Just so you know... ;) Nu blir det mat.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig!

Tjena mors bitches!


I förr går så kom jag hem från akuten och jag orkar inte skriva allt som hände, lång historia. Men jag fick iallfall grova smärtor vid höger sida och dom trodde det var blindtarmen. Men alla prover var normala så dom sa att det kanske kunde vara äggstockorna. Men vi skulle åka in igen om det blev värre. Men nu mår jag hyffsat bra!:D  På måndag ska jag till tandläkaren och kolla tänderna eller avgöra ifall jag behöver tandställning eller dra ut en tand, haha:) Jag ska börja  blogg här igen för devote krånglar jämt och ständigt och jag börjar bli pissed off på det -.-. Så det jag ska göra är att försöka fixa ihop med header, själva designen i sig är jag nöjd med!:D

Hörs senare babes! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus