Hemma hos mamma nu

Kom hem till mamma för kvart sen kankse eller nåt sånt. Jag har precis värmt lite mat som jag sitter och äter. Efter att jag har ätit så ska jag duscha! Orkar inte sminka mig idag, tog inte med nå smink till pappa heller.

XOXO

Svar på frågestunden!

Favorit bh? - Min favorit bh är nog min svarta med spets på
Favorit trosor? Mina röda som det står OMG på.
Vad skulle du göra om du blev attackerad av en tå?- Skratta ihjäl mig och typ springa
Bästavänner/bästavänn? Jag har många BRA vänner så jag kan inte välja.
Vad tycker du om mig? Jag tycker du är bäst, rolig, snygg ,finast och bästa humorn!
Vem är du kär i då?:p Ingen
Saknar du några i Nora? Isf vilka? Dig typ
Favorit tv program? CSI
Favorit film? tonårsliv
Älskar du mig? Klart jag gör
Är vi Bästavänner? Ja, det tror jag! :)

vem är din allra bästa vän ?- Jag brukar egentligen inte svara på anonyma eller "hemliga" kommentarer, men svarar ändå!- Du har svaret längre upp!



-

Ångrar inte att jag lärde känna dig, ångrar bara allt som har hänt. Jag ångrar att jag lät det gå över och att jag struna i det.
Du kan inte komma och gå hur du vill, jag är ingen leksak! Jag är också en människa med känslor och behov. Du kan inte bestämma dig, ena stunden är vi sams, andra ovänner så håller det på, men frågan är hur länge till? Om du forsätter såhär... så kommer jag en dag inte finnas där längre! Vet inte vad som har hänt, du är inte dig. Jag brukar tänka tillbaka på alla minnen som vi hade och tänka på det vi har nu... vad är det vi har nu? Inget. Smärtan i hjärtat är obeskrivlig.

Du vet vem du är.

1 januari 2012

Nu så har man kommit till pappa efter två timmars resa. Drygt. Igår så var nyårs afton BÄST! Jag och Amanda hade suuuper kul! Vi åt ju som sagt tre rätters, och en underbar CHOKLAD CHEESCAKE mums, jag åt tre STORA bitar. Imorgon när jag kommer hem till mamma igen så svarar jag förmodligen på frågestunden och imorgon får ni nog också höra mina nyårs löften! Ikväll så ska jag och pappa titta på polis skolan 1, en komedi film. Jag vet inte om jag skulle baka en kladdkaka sen, jag tror det.


Höres

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus