You are f*cking perfect, to me.

Tjenna!

Jag har knappt kunnat blogga pga nationella prov, läxor och kompisar. Idag hade vi nationella prov i TRE timmar! Jag höll på att DÖ! I helgen så ska jag vara hos pappa från lördag till söndag. Idag så köpte mamma ett turkost nagellack till mig som jag nyss har testat och det är jätte snyggt, Love it!

Bloggar när jag har tid. Kramis.

Paranormal Activity 1 nurå.

Rubriken talar ! Jag är beroende av dom filmerna. Jag ska ladda ner paranormal enity eller vafan den heter men den verkar läskigare! Idag har jag kollat på två paranormal filmer med den jag laddar ner nu. Dom är så sjuukt bra!!!

Jag har beslutångest!! blogga här eller nattstad?! Help me!!

blogg.se igen!

Jag ska testa blogga här igen ett tag och om jag trivs så kommer jag stanna här. Annars åter går jag till nattstad igen. Min blogg kan ni läsa här: nattstad.se/ttatjanaa. Jag tänkte iallafall berätta vad som händer idag!! Runt halv tre så kommer min kusin och hennes kompis hit och hälsar på lite. Dom har varit i stockholm och så åker dom hem idag. Jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite. Jag har inte haft nåt smink på mig i helgen, sååå skönt. Jag tänkte fixa kategorier här på bloggen! På nattstad så blogga jag om smink/sminktips och sånt. Om jag fortsätter här så kommer jag troligen också blogga om smink och såklart min vardag! ;)

Kramis

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus