Frågestund!

Frågestund nu, jag svarar på allt! Svaren får ni efter nyår!

Kommer ej blogga imorgon!

Det blir det sista inlägget för ett par dagar. Imorgon så firar jag nyår med familj och släkt, sen på söndag åker jag till pappa sover en natt åker hem på måndag igen. Vet inte om jag kommer blogga nåt när jag är hos pappa, vi får se. Jag ska ändra bakgrunden på bloggen tycker det är pisstråkigt med helt vitt. Det jag gör imorgon är kanske att jag slänger in ett gott nytt år eller något sådant.


Like i say

Det känns inte som om det är nyår imorgon? Men det kommer bli jättekul med tre rätters middag och så kommer en tjej som heter Amanda i min ålder som jag kommer vara med. Kanske borde satsa på henne, vem vet vi kanske klickar direkt och blir jättebra vänner, får hoppas! Mamma har köpt lite nya saker åt mig, cupcakes klocka, nyckelklippa, ring och lite till fast kommer inte ihåg nu ska jag ringa mamma och fråga om jag vår baka en kladdkaka.

PUSS....

Fransk manikyr

Godmorgon alla!

Igår kväll så hjälpte mamma mig med att göra fransk manikyr till nyår, vart jättesnyggt! Idag så ska vi åka och handla till nyår. Men jag stannar nog hemma! Tror att jag ska över föra lite bilder så jag kan göra en header och sen ladda upp bilder på mitt hår och naglarna. Nu sitter jag i köket helt nyvaken typ och dricker varmchoklad.

So long.
ps klicka på F5 eller uppdatera sidan.

Mm

Dricker lyxshake från Max med chokladsmak och grädde och glass, MUMMMS

Börjar om på nytt

Har tagit bort alla inlägg och börjar blogga om på nytt! Ändra designen och så! Nu så kommer mer bilder och bättre uppdatering jag ska försöka fixa så jag kan mobilblogga. Idag så baka jag och min syrra världens godaste kaka, chokladkaka med pecannötter och ahlgrensbilar i, super!
*slängkyss*

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus